Bliv medlem

Sådan bliver du medlem af klubben

Når du ønsker at blive en del af klubben, kan du nemt tilmelde dig det specifikke hold ved at gå til menupunktet "Hold", hvor du klikker ind på det relevante hold. Du skal kigge efter fødselsårgangen, der står i parentes. 

Betegnelsen "U" efterfulgt af et tal angiver, at spilleren er yngre end den specificerede alder. For eksempel betyder "U13", at barnet er under 13 år.

Du kan finde en samlet holdoversigt ved at klikke her:

Hvis du er i tvivl om, hvilket hold der passer bedst til dig eller dit barn, er du velkommen til at sende en e-mail til Hørsholm 79'ers Basketball, og vi vil med glæde hjælpe dig. Vær venlig at inkludere oplysninger om, hvorvidt du eller dit barn er "begynder" eller "øvet", samt andre relevante oplysninger som alder og fødselsår.

For forældre til børn: Husk venligst, at vi har brug for dit barns navn og alder til tilmelding. Vi vil dog også bede om dine kontaktoplysninger og betalingsinformation.

Hvis du er under 18 år, skal dine forældres kontaktoplysninger og betalingsoplysninger anvendes til tilmeldingen som spiller.

Når du har fundet det rette hold

Er der en enkel procedure at følge. 


Rul ned til bunden af holdets side, hvor du finder en formular, som du skal udfylde. Når denne formular er sendt afsted, bliver du som udgangspunkt registreret på ventelisten. Heldigvis er det sjældent, at du ikke kan begynde på holdet med det samme.

Vi anbefaler dog altid, at du starter med at kontakte holdets coach eller holdleder. På den måde kan du få mere information om eventuelle ventelister samt muligheden for at deltage i en prøveperiode, hvor du kan afprøve holdet før fuldt medlemskab.

Du kan finde kontaktoplysninger til de relevante personer på det enkelte holds side under sektionen "Hold".