Samarbejdspartnere

Som samarbejdspartner er du vigtigere end du tror

For uden dig ingen klub. Og dermed ingen underholdning og uddannelse for 500 ungdomsspillere. Ingen medaljejubel. Ingen familiefølelse.

Ingen livslange venskaber. Ingen sportsgren til at gøre byen stolt.

Ingen til at skabe stolthed og sympati om din virksomhed.

Samtidig er vores mission at skabe værdi for alle vores samarbejdspartnere. Et samarbejde med Hørsholm 79ers Basketball skal betyde, at du får nye muligheder for at networke og lave forretninger med nye mennesker. Vi skal skabe mere værdi for dig end du skaber for os.

SAMARBEJDSPARTNER KONCEPT

Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hovedområder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

  • SPORT – for dig, der vil tage del i de sportslige oplevelser og sponsorarrangementer.
  • MARKEDSFØRING – for dig, der vil udnytte de mange muligheder for positiv markedsføring via sporten.
  • BUSINESS – for dig, der har fokus på at tjene penge ved at dyrke netværk.

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner med Hørsholm 79ers Basketball, så kontakt Hørsholm 79ers salgsteam.

 

Vil du vide mere?

Sponsorprospekt

Samlet prospekt: Download

Erhvervsklubber (hospitality): Download

Erhvervsnetværk: Download

Kampsponsor: Download

Skilt & Loyalitet: Download

Rullebande & Loyalitet: Download

Tøjreklamer: Download

Spillersponsor: Download

Støttemedlemsskab: Download

Cykelsprinten
Se mere her:

Kontakt Sales Manager Hans Kjærgaard
hans@79ers.dk
Tlf.: 30991020

HOVEDSPONSORER

I hjemmet eller på arbejdspladsen er Kyocera's produkter en integreret del af hverdagen. På mange hjems hustage omdanner Kyocera's solar-systemer, solens energi til ren, vedvarende elektricitet. På kontoret er en bred vifte af Kyocera komponenter på arbejde i digitale kopimaskiner, printere, computere, netværksudstyr og mobiltelefoner. Og Kyoceras keramiske knive kan spille en vigtig rolle i ethvert køkken. Stort set overalt er Kyocera's produkter medvirkende til at forbedre vores hverdag.

http://kyocera.dk/

Team Hørsholm støtter lokale eliteidrætsudøvere. Team Hørsholm er et eksklusivt erhvervsnetværk. Team Hørsholm er et samarbejde mellem erhvervsliv og Hørsholm Kommune.

http://team.horsholm.dk/

GHP er i Danmark repræsenteret ved GHP Gildhøj Privathospital København. Hospitalet er superspecialister inden for bevægeapparatet og tilbyder al forundersøgelse, udredning og efterfølgende behandling af ortopædkirurgiske lidelser, lidelser i ryggen og reumatologiske sygdomme.

http://www.ghp.dk/

BUSINESS PARTNERE

VKR Holding er et holding- og investeringsaktieselskab, der har til formål at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. VKR Holding ejer virksomheder, der bringer dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

http://www.vkr-holding.dk/

Skal du på shoppingtur med veninderne, købe en god gave eller have en lækker frokost? Måske skal du bare løbe et hurtigt ærinde? Uanset formålet, tror vi, du finder det, du søger i en af vores 60 forretninger i Hørsholm Midtpunkt.

http://www.hoersholmmidtpunkt.dk/

inu:it a/s er et veletableret konsulenthus med fokus på IT infrastruktur - herunder sikkerhed, rådgivning, support, hosting/cloud, hardware & software salg samt ERP, AV og kopi & print løsninger. Vi opererer i Grønland og Danmark med flere hundrede kunder indenfor såvel det private som offentlige. Vi har kontorer i Nuuk og Thisted, og en medarbejderstab på 50+ med mere end 30 dygtige konsulenter til at hjælpe vores kunder.

http://inuit.gl/

We are a full-service agency who deliver experiential solutions that contribute directly to the achievement of our client’s strategic goals. Our unique process enables us to develop and execute creative concepts that add a 3rd dimension to our client’s vision and convert strategy to effectful action which in turn creates lasting memories among the target audience. On time and within budget – that’s guaranteed!

http://www.eventive.dk/

Velkommen til Unik Optik i Hørsholm, din lokale optiker der yder dig optimal service, faglig viden og ekspertise. Hvad enten du er på udkig efter briller, kontaktlinser, solbriller, svagsynsoptik eller andre optiske hjælpemidler har vi en unik løsning til dig.

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller. Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

http://www.unikoptik.dk/afdelinger/unik-optik-hoersholm/

I Sydbank får du alle relevante produkter og services, specialister på alle økonomiske områder og personlig rådgivning fra en filial i dit nærområde.

https://www.sydbank.dk/privat

Autohuset Hørsholm blev etableret som forhandler af Volkswagen af Bo Sejr Johansen, der stadig er direktør og indehaver af virksomheden. Vi hører til blandt de 10 største Volkswagen-forhandlere i Danmark.

http://volkswagen.autohuset-hoersholm.dk/

DCC Energi er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private, virksomheder og landbruget. Vi forsyner ca. 60.000 kunder i Danmark med energiprodukter som fyringsolie, diesel, smøremidler, naturgas, el, kul, og træpiller. De mange kunder serviceres af ca. 85 medarbejdere.

https://www.dccenergi.dk/

Faxe Kondi er Danmarks lemon/lime sodavand nr. 1. Faxe Kondi har sponsoreret en lang række danske sportsstjerne gennem tiden, fx Jesper Olsen, Anne Dorthe Tannerup, brødrene Laudrup, Peter Gade og Thomas Bjørn. Derudover er Faxe Kondi bl.a. sponsor for hovedparten af klubberne i den bedste række i dansk fodbold.

http://www.royalunibrew.com/Default.aspx?ID=178

 

​De store banker og investeringsselskaber plejer deres egne interesser før de plejer dine. Det er logik, at de er bundet af deres organisation og forretningsforbindelser, før de er bundet af dig. Og det er i sagens natur mere optimalt for dem og deres system, end det er for dig. Så hvis du leder efter en fri fugl på investeringsmarkedet, er du landet det rigtige sted.

http://www.whinvest.dk/

AutoMester er en værkstedskæde fuld af faguddannede mekanikere, der kan servicere stort set alle mærker og modeller - og bilens fabriksgaranti gælder naturligvis fortsat.

http://automester.dk/auto-vaerksted/Hørsholm

Moderne cateringdrift handler om servicetilbud, kvalitet, planlægning, effektivitet, råvarehåndtering og driftsomkostninger. C-C-G har ekspertisen til at etablere en drift med optimalt udbytte.

http://c-c-g.dk/

Created in 1965 and based in Portillo de Toledo (Spain). We manufacture and distribute sports equipment to over 70 countries.

http://www.joma-sport.com/

McDavid offers sportmedical and sportsprotective products for different levels of protection and support. To disipate impact, McDavid developed Hex™. With hDc™, McDavid developed a super lightweight and breathable material to prevent your body temperature from rising too high.

https://www.mcdavid.eu/

Sportyfied er Danmarks nye leverandør af teamsportstøj til klubber, foreninger og private. Vi glæder os til at klæde dig på.
https://79ers.sportyfied.com/da/

Dalgaard er et supermarked, der på ét og samme sted har samlet basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og de mange specialvarer, du ellers måtte gå til en lang række specialbutikker for at handle ind.

http://www.dalgaardsupermarked.dk/

Binderiet.dk er din blomster- og livstilsforretning på nettet. Vi får leveret friske blomster direkte fra Holland flere gange ugentligt og er leveringsdygtige i alt inden for blomsterbinderi.

Hos Binderiet er vores fokus på æstetik og skønhed. Besøg os i en af de fysiske forretninger på Dronninggårds Allé i Holte eller Vedbæk Stationsvej i Vedbæk. Du kan også kigge med bag kulisserne og følge hverdagen i forretningerne på instagram #Binderiet og facebook Binderiet.dk

http://binderiet.dk/

Garant har danmarks største udvalg af tæpper, gulve, gardiner samt et bredt udvalg af boligtilbehør. Køb direkte på siden eller besøg en af vore mere end 60 butikker.

http://www.garant.nu/garant-horsholm-32.html

Infotrust har ikke kun en stærk teknisk profil med stor erfaring og indsigt på de markedsledende platforme og produkter fra SAP og Microsoft – vi har også top industri forretningskonsulenter som kan sparre med vores kunder omkring processer og optimering. Vi opererer gerne i spændingsfeltet imellem forretning og IT, og spare vores kunder både tid og penge i projekter.

http://www.infotrust.dk/

Vi har et bredt udvalg af busser, vi kan tilbyde minibusser og turistbusser herunder også dobbeltdækkerbusser. Vores busser har en kapacitet som spænder fra 9-79 personer med faciliteter som toilet, køkken og audioanlæg.

http://broennums-turistfart.dk/

Strenometer ApS blev stiftet i 1952, og har siden udviklet sig til et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien.

http://www.strenometer.dk/

Tandlægerne Studiestræde i København er en tandklinik med +25 års erfaring og de 9 fra schweizisk tandpleje. Ring på tlf. 33 11 07 15 eller se mere her.

http://www.tandlaegernestudiestraede.dk/

Klon Aps.

Reklamebureau i Hørsholm.

TOP