Samarbejdspartnere

Vi har masser at tilbyde indenfor de tre hovedområder, som udgør vores tilbud til sponsorer:

  • SPORT – for dig, der vil tage del i de sportslige oplevelser og sponsorarrangementer.
  • MARKEDSFØRING – for dig, der vil udnytte de mange muligheder for positiv markedsføring via sporten.
  • BUSINESS – for dig, der har fokus på at tjene penge ved at dyrke netværk.

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner med Hørsholm 79ers Basketball, så kontakt Hørsholm 79ers salgsteam:

Sales Manager Stine Bo
stinebo@79ers.dk
Tlf.: 27794500

Bestyrelsesmedlem Peter Damm
ped@79ers.dk
Tlf.: 30386602

HOVEDSPONSORER

I hjemmet eller på arbejdspladsen er Kyocera's produkter en integreret del af hverdagen. På mange hjems hustage omdanner Kyocera's solar-systemer, solens energi til ren, vedvarende elektricitet. På kontoret er en bred vifte af Kyocera komponenter på arbejde i digitale kopimaskiner, printere, computere, netværksudstyr og mobiltelefoner. Og Kyoceras keramiske knive kan spille en vigtig rolle i ethvert køkken. Stort set overalt er Kyocera's produkter medvirkende til at forbedre vores hverdag.

http://kyocera.dk/

Team Hørsholm støtter lokale eliteidrætsudøvere. Team Hørsholm er et eksklusivt erhvervsnetværk. Team Hørsholm er et samarbejde mellem erhvervsliv og Hørsholm Kommune.

http://team.horsholm.dk/

GHP er i Danmark repræsenteret ved GHP Gildhøj Privathospital København. Hospitalet er superspecialister inden for bevægeapparatet og tilbyder al forundersøgelse, udredning og efterfølgende behandling af ortopædkirurgiske lidelser, lidelser i ryggen og reumatologiske sygdomme.

http://www.ghp.dk/

SAMARBEJDSPARTNERE

VKR Holding er et holding- og investeringsaktieselskab, der har til formål at skabe værdi gennem finansielle investeringer og ejerskab af virksomheder. VKR Holding ejer virksomheder, der bringer dagslys, frisk luft og et bedre miljø ind i menneskers hverdag.

http://www.vkr-holding.dk/

Sportyfied er Danmarks nye leverandør af teamsportstøj til klubber, foreninger og private. Vi glæder os til at klæde dig på.
https://79ers.sportyfied.com/da/

Revisions- og rådgivningshus med kontorer i hele Danmark og i Grønland.

http://www2.deloitte.com/dk/da.html

Dalgaard er et supermarked, der på ét og samme sted har samlet basisvarer til dagligdagen, tilbudsvarer designet til områdets kunder og de mange specialvarer, du ellers måtte gå til en lang række specialbutikker for at handle ind.

http://www.dalgaardsupermarked.dk/

Created in 1965 and based in Portillo de Toledo (Spain). We manufacture and distribute sports equipment to over 70 countries.

http://www.joma-sport.com/

Nordea Bank - Tilbyder online bank, forsikringsprodukter samt information til investorer. Opret dig online som kunde i Nordea Bank allerede i dag.

http://www.nordea.dk/

Vi har et bredt udvalg af busser, vi kan tilbyde minibusser og turistbusser herunder også dobbeltdækkerbusser. Vores busser har en kapacitet som spænder fra 9-79 personer med faciliteter som toilet, køkken og audioanlæg.

http://broennums-turistfart.dk/

AutoMester er en værkstedskæde fuld af faguddannede mekanikere, der kan servicere stort set alle mærker og modeller - og bilens fabriksgaranti gælder naturligvis fortsat.

http://automester.dk/auto-vaerksted/Hørsholm

DCC Energi er et af Danmarks førende energiselskaber med salg af energiprodukter til både private, virksomheder og landbruget. Vi forsyner ca. 60.000 kunder i Danmark med energiprodukter som fyringsolie, diesel, smøremidler, naturgas, el, kul, og træpiller. De mange kunder serviceres af ca. 85 medarbejdere.

https://www.dccenergi.dk/

Binderiet.dk er din blomster- og livstilsforretning på nettet. Vi får leveret friske blomster direkte fra Holland flere gange ugentligt og er leveringsdygtige i alt inden for blomsterbinderi.

Hos Binderiet er vores fokus på æstetik og skønhed. Besøg os i en af de fysiske forretninger på Dronninggårds Allé i Holte eller Vedbæk Stationsvej i Vedbæk. Du kan også kigge med bag kulisserne og følge hverdagen i forretningerne på instagram #Binderiet og facebook Binderiet.dk

http://binderiet.dk/

Velkommen til Unik Optik i Hørsholm, din lokale optiker der yder dig optimal service, faglig viden og ekspertise. Hvad enten du er på udkig efter briller, kontaktlinser, solbriller, svagsynsoptik eller andre optiske hjælpemidler har vi en unik løsning til dig.

Hos os finder du altid tidens nyeste tendenser og førende designs indenfor briller og solbriller. Mindst to gange om året er vi ude på de internationale messer og samle inspiration – og ikke mindst finde de nyeste muligheder til dig inden for briller, solbriller og kontaktlinser.

http://www.unikoptik.dk/afdelinger/unik-optik-hoersholm/

At KYOCERA, in order to deliver products and services that delight our customers, we take the "Customer-First" Principle as our top priority. To ensure customer satisfaction, we aim to be a partner that delivers new value to our customers' operations, with employees who relentlessly pursue their dreams, work enthusiastically and achieve self-determined goals.

For more than 20 years, we have minimized environmental impact by developing long-life, low-waste printers and multifunctional products. We have worked continually to build long-term partnerships with our customers by optimizing total usage cost of a product through the minimization of the number of consumable parts that require frequent replacement.

http://dk.advanceda4.kyoceradocumentsolutions.eu/

​De store banker og investeringsselskaber plejer deres egne interesser før de plejer dine. Det er logik, at de er bundet af deres organisation og forretningsforbindelser, før de er bundet af dig. Og det er i sagens natur mere optimalt for dem og deres system, end det er for dig. Så hvis du leder efter en fri fugl på investeringsmarkedet, er du landet det rigtige sted.

http://www.whinvest.dk/

Moderne cateringdrift handler om servicetilbud, kvalitet, planlægning, effektivitet, råvarehåndtering og driftsomkostninger. C-C-G har ekspertisen til at etablere en drift med optimalt udbytte.

http://c-c-g.dk/

I Sydbank får du alle relevante produkter og services, specialister på alle økonomiske områder og personlig rådgivning fra en filial i dit nærområde.

https://www.sydbank.dk/privat

Infotrust har ikke kun en stærk teknisk profil med stor erfaring og indsigt på de markedsledende platforme og produkter fra SAP og Microsoft – vi har også top industri forretningskonsulenter som kan sparre med vores kunder omkring processer og optimering. Vi opererer gerne i spændingsfeltet imellem forretning og IT, og spare vores kunder både tid og penge i projekter.

http://www.infotrust.dk/

Strenometer ApS blev stiftet i 1952, og har siden udviklet sig til et førende specialfirma inden for instrumenter og testapparater til farve- og lakindustrien, kunststofindustrien samt tekstilindustrien.

http://www.strenometer.dk/

Tandlægerne Studiestræde i København er en tandklinik med +25 års erfaring og de 9 fra schweizisk tandpleje. Ring på tlf. 33 11 07 15 eller se mere her.

http://www.tandlaegernestudiestraede.dk/

Vi er Nordsjællands grundskole, Gymnasium, HF og internationale skole. Hos os er der tid, opmærksomhed og plads til den enkelte elev, så alle kan nå toppen af deres potentiale. NGG er stedet, hvor du får høj faglighed, stærkt fællesskab og varige venskaber.

Livet på gymnasiet er aldrig kedeligt. Her er en fantastisk stemning, et hav af spændende arrangementer og hyggelige traditioner, der gør dine gymnasieår helt unikke. Alle kender alle, og du får stærke venskaber for livet.

http://ngg.dk/

Eksklusive internationale mærkevarer til mænd/uomo og kvinder/donna. Fordyb dig i alle vores lækre mærker, nyheder samt få inspiration i vores blog inden dit næste besøg hos os. Gennem mange år har vi nu haft et godt, fortroligt og nært samarbejde med de bedste og fineste modehuse i Italien. Italiensk skrædderkunst - når det er bedst. Vi tror på de “gammeldags” dyder. Det virker for os, og vores kunder kan li’ det.

Tror du på det samme - så besøg os hos DANIEL.

http://daniel.dk/

On a stylistic level, Dr. Martens’ simple silhouettes allows their wearers to adopt the boots and shoes as part of their own individual and very distinctive style; on a practical level, their famous durability and comfort make them ideal for the unforgiving world of gigs and street fashion; and then finally on an emotional level, they are a badge of attitude and empowerment.

http://www.drmartens.com/uk/store?storeId=152

Med FestogService.dk som leverandør er vi med til at sikre succesen til dit næste arrangement. Vi har stor erfaring i planlægning og udførelse af festlige sammenkomster, og vi er medlem af Brancheforeningen Danske Festudlejere. Kvalitet og glæde ved det vi leverer er nøgleværdier.

http://www.festogservice.dk/

Hver dag hjælper vores 3 afdelinger brands og virksomheder med værdiskabelse igennem skræddersyede 360° løsninger og services med udgangspunkt i vores mission: Bring Brands To Life.

https://eventforce.dk/

McDavid offers sportmedical and sportsprotective products for different levels of protection and support. To disipate impact, McDavid developed Hex™. With hDc™, McDavid developed a super lightweight and breathable material to prevent your body temperature from rising too high.

https://www.mcdavid.eu/

Hos din lokale Bedre Bad – Bedre Energi forretning kan du få alt inden for badeværelser, energiløsninger og VVS – vi laver alt lige fra småopgaver til store totalløsninger.

http://www.bedrebad-hørsholm.dk/

Faxe Kondi er Danmarks lemon/lime sodavand nr. 1. Faxe Kondi har sponsoreret en lang række danske sportsstjerne gennem tiden, fx Jesper Olsen, Anne Dorthe Tannerup, brødrene Laudrup, Peter Gade og Thomas Bjørn. Derudover er Faxe Kondi bl.a. sponsor for hovedparten af klubberne i den bedste række i dansk fodbold.

http://www.royalunibrew.com/Default.aspx?ID=178

 

Glem alt om det stive og formelle, det højtidelige og påtagede.
Kokkedal Slot Copenhagen er landliv og tilbagelænet charme, det er nydelse og forkælelse, det er intimitet og opmærksomhed – og et personale, der levende brænder for at give sin passion for det gode videre.
Det er klassisk slotsoplevelse. Med et moderne tvist. Det er nordisk uhøjtidelighed. I usædvanligt smukke rammer.

http://kokkedalslotcopenhagen.dk/da/

Garant har danmarks største udvalg af tæpper, gulve, gardiner samt et bredt udvalg af boligtilbehør. Køb direkte på siden eller besøg en af vore mere end 60 butikker.

http://www.garant.nu/garant-horsholm-32.html

TOP