79ers Erhvervsnetværk

Vil du være en del af et netværk, som springer rammerne for hvad du ellers har fået af udbytte fra øvrige netværk?

Som partner i 79ers Erhvervsnetværk bliver du en del af den succes og vækst, som basketballsporten er inde i. Vi vil gerne byde dig velkommen med to gratis og uforpligtende møder. Du skal blot tilmelde dig hos anette@79ers.dk.

HVAD ER 79ERS ERHVERVSNETVÆRK

Netværket mødes hver tredje torsdag kl. 7-9 i klublokalet i Hørsholm Hallen, Stadion Allé 5, 2960 Rungsted Kyst. Klubben har ansat Hans Kjærgaard som mødeleder og Anette Grønfeldt som administrator for netværket.

Det er et erhvervsnetværk med en bred målgruppe. Fælles for medlemmerne er, at de er ledere, virksomhedsejere eller beslutningstagere (indkøber, sælger mv). Netværket er ikke kun lokale virksomheder, men en masse spændende virksomheder fra hele Nordsjælland og hovedstadsområdet. De fleste i netværket har aldrig selv spillet basketball. Netværket har et fælles mål om, at vi skal bruge netværket som et forretningsnetværk, og at vi skal hjælpe hinanden til at udvikle forretning og forbedre bundlinjen.

VISION

Hørsholm 79ers Basketball vil skabe rammen for oplevelser, der er blandt de 5 bedste oplevelser i livet. Den ambition har klubben ikke kun for vores spillere, trænere og publikum, men også for vores erhvervspartnere. Vi ønsker at skabe oplevelser og resultater, som er banebrydende for det enkelte individs udvikling eller for virksomhederne. Vi vil være med til at skabe nye og livslange venskaber, nyt liv, nyt håb og en ny tro på, at alt er muligt. Uanset baggrund eller alder, uanset branche eller virksomhedens størrelse har vi det mål, at gøre en mærkbar positiv forskel, som øger omsætningen og indtjeningen. Det kalder vi ”79ers Care”.

Basketball er en sportsgren med stor vækst i antal tilskuere, både i hallerne og som konsekvens af, at kampene nu bliver vist på TV2 Sport. Hørsholm 79ers ligger godt i både Dameligaen og Basketligaen samt i stort set alle ungdomsårgange. Vi bliver skuffede, hvis vi ikke kommer i Final Four i alle rækker. Basketball er en meget publikumsvenlig sport, der skal opleves – helst live i vores hal.
Denne succes vil vi gerne dele med vores erhvervspartnere, ikke mindst fordi vi har brug for sponsorer for at kunne skabe de bedste rammer for vores klub.

HVAD LAVER VI?

Kort fortalt, så netværker vi. I praksis betyder det, at vi laver forskellige øvelser for at lære hinanden, os selv og ikke mindst hinandens netværk bedre at kende. Du vil opleve, at de mennesker som deltager medbringer en smittende entusiasme og begejstring samt helt nye vinkler på, hvor man kan vækste sin forretning. Det skal prøves for at man forstår det rigtigt – og derfor inviterer vi til to uforpligtende og gratis møder, før du skal beslutte dig for, om du vil være med.

Desuden har vi af og til en event, som f.eks. event hos Kasi-Jesper og en tur med Oslofærgen samt nytårstaffel.
Sidst men ikke mindst, så har man som netværker adgang til alle 79ers-kampe og til sponsorloungen.

KALENDER

Se kalenderen for netværket her.

 

TILMELDING

Vi vil gerne byde dig velkommen med to gratis og uforpligtende møder. Du skal blot tilmelde dig hos anette@79ers.dk, så sørger hun for, at du får et navneskilt og at der står kaffe og et rundstykke klar til dig.

MEDLEMMER

Accoun
BestPromotion
Binderiet Dronninggaard
Brovang Skilte
CUBUS
DCC Energi
DE MEZA PHOTOGRAPHY
Døssing & Partnere, revision
Husen Advokater
Hørsholm Kommune
Hørsholm Sportsklinik
Inspicos P/S
Jesmig
Juciful
Kantar Gallup
Kokkedal Slot
Kyocera
Lu Consulting
Marie Kronquist
Meny Dalgaard Supermarked
Meny Kaffe
M Networks A/S
RN Consulting
Selected Media Group
SST Partner
Then
Tome Consulting ApS
Topdanmark
Unik Optik Hørsholm
Water for Life Denmark ApS

logo

Vil du vide mere?

Kontakt netværkskoordinator, Anette B. Grønfeldt
anette@79ers.dk
Tlf.: 21262108

Se introvideo

Vil du vide mere?

Sponsorprospekt

Samlet prospekt: Download

Erhvervsklubber (hospitality): Download

Erhvervsnetværk: Download

Kampsponsor: Download

Skilt & Loyalitet: Download

Rullebande & Loyalitet: Download

Tøjreklamer: Download

Spillersponsor: Download

Støttemedlemsskab: Download

Cykelsprinten
Se mere her:

TOP