Sponsorer og samarbejdspartnere

Hørsholm 79ers Basketball har en række samarbejdspartnere tilknyttet, men klubben er altid interesseret i at lave nye aftaler.

Sport handler om følelser. Om sejre, nederlag og alt det, der kommer ind imellem. Men sejre og nederlag er ikke længere nok, hverken for Hørsholm 79ers – eller vore samarbejdspartnere. Fra sæsonen 2014 -15 valgte Hørsholm 79ers en ny strategi, hvor underholdning og oplevelser træder i forgrunden. Det betød en fundamental ændring i, hvordan vi forholder os til kampafvikling og samarbejdspartnere.

Klubbens erklærede mål er, at hver af vores kampe, skal være Nordsjællands mest underholdende sportsbegivenhed. Spillet på banen går op og ned, men resten af arrangementet er altid underholdende. Der er kommet show på! Effekten er da heller ikke udeblevet, med en tilskuerfremgang på 92% for herrerne og 31% for damerne. Det er blevet sjovere at komme i Hørsholmhallen, også med en kunde, fx sammen med 1300 tilskuere til en slutspilskamp live på TV 2 Sport.

Den nye stil handler også om relationer, netværk og nytænkning. Vi vil opbygge et erhvervsnetværk, der skal stå som en grundpille i klubbens fundament – og som en grundpille i mange samarbejdspartneres forretning. Netværkets tandhjul skal køre, når partnerne taler sammen i forbindelse med et VIP arrangement før en kamp, men det skal også udfolde sig på det uformelle plan, når samarbejdspartnerme til hverdag laver forretning med hinanden – og med hinandens netværk.

Det er vores opgave at pleje samarbejdspartnernes interesser, og den interesse er – naturligvis – at generere øget omsætning. Vi tror på, at det lykkes bedst, når vi sammen tænker i at skabe en ramme, der giver vores samarbejdspartnere mulighed for at bruge erhvervsnetværket på lige præcis den måde, der passer den enkelte virksomhed. Det betyder, at vi ikke arbejder med standardløsninger. Den slags skaber sjældent vindere.

Fælles for alle samarbejdsaftaler er dog, at vi forpligter hinanden gensidigt. Vi forventer, at du investerer dig selv og din virksomhed i netværket omkring Hørsholm 79ers, og til gengæld lover vi, at vi investerer i dig. På den måde medvirker vi til hinandens succes.

Er du interesseret i at blive samarbejdspartner med Hørsholm 79ers Basketball, så kontakt Hørsholm 79ers salgsteam.

Mads Olesen
mads@79ers.dk
Tlf.: 28456848

 

 

Se introduktionsvideoen om Hørsholm 79ers

 

 

TOP