Helge Dalum Fonden

Hørsholm Basketball Klubs stifter og ildsjæl nr. 1, Helge Dalum, fyldte 15. november 2008 70 år, og der blev afholdt fødselsdagsreception i Hørsholmhallen på dagen.

Helge Dalum Fonden blev oprettet i anledning af 70 års dagen. Fondens formål er at yde udviklende støtte til Hørsholm Baskets frivillige ildsjæle, som yder en ekstraordinær indsats via deres engagement, ideer, initiativer m.m. til fordel for klubben.

STØTTEBIDRAG

Støttebidrag sker ved indbetaling til:

SYDBANK, Hørsholm afdeling
Regnr. 6824 - Konto 0001013934

Bestyrelsen i Helge Dalum Fonden vil løbende tage initiativer til fundraising til fordel for fonden.

VEDTÆGTER

Læs vedtægterne her.

FUNDRAISING TIL HELGE DALUM FONDEN

VINAUKTION + VINSMAGNING

14. januar 2009 afholdtes vinauktion/vinsmagning til fordel for Helge Dalum fonden. En af verdens mest kendte vine, Petrus Pomerol 1983 (anslået værdi 7-9000 kr) blev bortauktioneret.
Arrangementet fandt sted i Klublokalet (Hørsholmhallen) kl 20:30 efter 79ers damekampen.
Vinen var sponsoreret af Leisner Wine A/S, som vil forestå auktionen.

UDDELINGERNE FRA HELGE DALUM FONDEN

Første uddeling af 2x10.000 kr foregik ved klubfesten d. 13. Juni 2009, hvor to ildsjæle blev belønnet: Louise Bach Larsen og Peter Eugen Damm. Louise vil bruge pengene til en rejse til Californien, hvor hun skal være træner på en camp. Peter har videredoneret sin pris til Hørsholm Basket's trænerfond.

Helge Dalum Fonden er sluttet

Helge Dalum Fonden er nu et afsluttet kapitel i Hørsholm Basketball Klubs historie.

Kort fortalt, blev der i 2008, i forbindelse med klubbens stifter Helge Dalum's 70 års fødselsdag, oprettet en Fond, som fik navnet Helge Dalum Fonden. Formålet var, at de indsamlede ca. 130.000,- skulle bruges og doneres til Ildsjæle i klubben. Ildsjæle, som ved andres indstilling til Fondens bestyrelse, havde gjort sig fortjent til at modtage en donation.

Pengekassen er nu tom, og derfor eksisterer Fonden, og dermed fortsatte dononationer ikke mere.

Vi vil slutte af med en oversigt over modtagerne. Ud over modtagere, har der også i tidens løb været brugt penge til andre godgørende formål, bl.a. 10.000,- til en Straffekast turnering blandt alle klubbens ungdomshold i 2018.

Følgende har modtaget donationer:

2009              Louise Bach Larsen     Peter Eugen Damm

2010              Jens Risom     Sahra Gingold                        Steen Guido

2011              Allan Winkel Hansen     Lenette Bæk

2012              Birgitte Hemmingsen     Helle Demuth

2013              Jørgen Stig Nielsen     Henrik Norre

2014              Kurt jensen     Erik Hansen

2015              Grethe Damm

2016              Dan Uzans Mindefond     Svend Lund     Pierre Müller

2017              Bent Pedersen     Per Schønwandt

2018    Dan Uzans Mindefond

2018              Resten af Fondens indestående blev ved klubbens Generalforsamling i juni overbragt til klubbens Ungdomsafdeling.

Helge Dalum og Ole Dam-Johnsen