Drenge 04

Træningstider

TIRSDAG: 19:30 – 21:00, RUNGSTED SKOLE
ONSDAG: 19:00 – 21:00, RUNGSTED GYMNASIUM
FREDAG: 17:30 – 19:30, RUNGSTED GYMNASIUM
LØRDAG: 13:00 – 14:30, RUNGSTED SKOLE

Head coach

Germán Coronel
E-mail: germancoronel97@gmail.com
Tlf.: +34
655677987

Assistant coaches

Anders Baaner Skjærbæk
E-mail: abs@kromannreumert.com
Tlf.: 24860066

Martin Petersen
E-mail: martin.petersen@hp.com
Tlf.: 23337170

Holdleder

Helle Vinkel Simonsen
E-mail: hellevinkel@gmail.com
Tlf.: 50408328

Henrik Pfundheller
E-mail: henriklouise@vip.cybercity.dk

Nye spillere bedes kontakte Helle Vinkel Simonsen.

Drenge 04 består af ca. 25 friske drenge og er tilmeldt et hold i Mesterrækken og et hold i Grandprix-turneringen.  Derudover stiller de med et hold i pokalturneringen. Således sikres at alle spilleres niveau tilgodeses. Nogle af spillerne vil have mange års erfaring, mens andre kun har nogle få måneder.

Udover den almindelige turnering i Mesterrækken og Grandprix, deltager holdet også i stævner såsom Amager cup, Lundaspelen, Gøteborg basketball festival og andre stævner.

Holdet træner 4 gange om ugen, udover basket træningen er der også fysisk træning 1 gang om ugen.

Vi vil også i sæsonen have et par arrangementer af mere social karakter, men som oftest er basketball med som en lille del af disse.

Det er højt prioriteret at basketballtræningen skal være sjov og at stemningen imellem drengene skal være god. Der er et rigtig godt kammeratskab på holdet og en forældregruppe der bakker op og hjælper til ved diverse stævner, kampe og arrangementer.

Holdet har meget fokus på at tage godt imod de nye spiller, og tilbagemelding fra både spiller og forældre har altid været meget positive.  Træningen sigter på at få de nye spiller inkluderet så hurtigt som muligt, men også i det tempo som passer. Ofte opdeles træningen i noget af tiden hvor de nye spiller kan få det lidt mere basale træning på plads. Den første fredag i hver måned vil det være muligt at komme til prøvetræning.

TOP