79ers Ladies


Sandra Winkel

Sandra har spillet i 79ers siden hun var otte år gammel (og med far Allan Winkel Hansen er hun næsten født ind i klubben). Nu tager hun skridtet op, så hun træner mere med damerne end med sit ungdomshold. Den glidende overgang betyder, at hun træner med ligaholdet tre gange om ugen, mens det bliver til en enkelt ungdomstræning. Det skal selvfølgelig sikre, at både de sportslige ambitioner og sociale behov dækkes.

Statistikker


Caroline Bornemann

Efter en sommer med medaljer og store præstationer for Danmarks U18 landshold er det nu tid til at se frem mod klubsæsonen for Caroline Bornemann. Caro, som hun kaldes internt i truppen, starter den første sæson, hvor hun skal have fuld fokus på Dameligaen i stedet for ungdomsbasket.

Caroline er stadig kun 18 år, men har masser af basketoplevelser og præstationer med i bagagen. Med Danmark har hun vundet både EM (som U16-spiller) og nordiske mesterskaber og denne sommer var hun en af de bærende kræfter, da U18-Damelandsholdet sluttede med den bedste placering nogensinde til EM, med en femteplads.

Træner Jesper Krone ser da også frem til at have den fremadstormende spiller i truppen:

-Caro starter sin første sæson som fuldtids ligaspiller og hun har allerede vist sit potentiale frem på flere forskellige scener. Hun passer godt ind i både angreb og forsvar, og kva hendes højde og styrke, kan hun spille forskellige positioner i både angreb og forsvar. Selvom Caroline stadig er en ung spiller, så forventer jeg, at hun er med til at tage ansvar i begge ender af banen.

Statistikker


Emilie Bornemann

Emilie Bornemann startede med at træne med Hørsholm 79ers i guldsæsonen 2014-15 sammen med Josephine Tullin, men det er først indenfor de sidste par sæsoner, hun har fået en fremtrædende rolle. I 2016-17 spillede hun 20 minutter pr. kamp i grundspillet og det blev hævet til hele 27 minutter i Semifinalerne mod Amager. På banen er Emilie Bornemann en rigtig lille terrier. Hun kæmper for sagen og den attitude glæder vi os til igen at se i denne sæson. Emilie har støt tilkæmpet sig en vigtigere rolle på holdet - samtidig med hun har vundet to gange guld, en gang sølv og en pokaltitel!

Statistikker


Kristine Risager

Kristine Risager er endnu engang med i truppen, der skal forsvare mesterskaberne i Dameligaen og pokalturneringen.

Kristine tog skridtet op for et par år siden, men det er først nu, hun skal koncentrere sig om Dameligaen 100 procent - for hun er nemlig endnu en del af generationsskiftet på Niners Ladies!

Statistikker


Emilie Bæk

Emilie Bæk er en af fremtidens spillere for Hørsholm 79ers. Hun har spillet på det utroligt succesfulde årgang 1999-hold som ungdomsspiller og er nu ved at foretage springet til Dameligaen. Emilie er en enormt klog spiller, der nu har spillet i 34 damekampe over de sidste par sæsoner. Højdepunktet - indtil nu - var nok, da hun scorede 15 point på 21 minutter i en hjemmesejr over Åbyhøj i november 2016. Og så selvfølgelig de talrige mesterskaber i ungdomsrækkerne!

Statistikker


Maria Forsman Pedersen

Maria har spillet for 79ers siden 2010 og har støt forbedret sig. I sølvsæsonen 2016-17 spillede hun en kæmpe rolle med over 22 minutter pr. kamp – og 24 minutter i finalerne. Hun blev knæskadet i den femte og afgørende finale og der blev hvisket i krogene om at hvis Maria havde spillet kampen færdig, var guldet havnet i Hørsholm.

Nu går hun i gang med sin ottende sæson for Hørsholm 79ers. Maria er en guard med et godt drive til kurven - og i det hele taget masser af drive! Hun sad ude noget af sidste år, efter en knæskade i DM finale 5 i 2017, men kom stærkt igen sidst på sæsonen! Vi ved, hun bliver endnu bedre i år!
n!
 

Statistikker


Josephine Tullin

Josephine Tullin har haft en meget lang skadespause, men er nu tilbage for Niners Ladies! Jose var ude hele sidste sæson, men sæsonen inden viste hun sig i 15 minutter pr. kamp som en rigtigt klog spiller, der også har et fermt skud

"Jose" har spillet for ligaholdet siden 2014, men hun har også været slemt ramt af skader, især i knæene. Sidst var det et knæ der røg i sidste minut af pokalsemifinalen i december 2018 mod Stevnsgade. Nu er hun dog tilbage for fuld kraft og vi glæder os til at se Jose tørne ud igen!

Statistikker


Katrine Horneman Lassen

Katrine Horneman Lassen er U20 landsholdsspiller og en del af det generationsskifte, der er ved at ske på 79ers Ladies. For første gang skal hun i år koncentrere sig mere om Dameligaen end ungdomsbasket og vi glæder os til at se, hvordan hun klarer den udfordring.

Statistikker


Gritt Ryder

Vi er rigtigt, rigtigt glade for at kunne præsentere Gritt Ryder som en del af truppen, der skal forsvare guldet i Dameligaen og pokalmesterskabet.

Gritt er vores point guard og kommer med bunker af erfaring fra Danmark og USA. Hun er en rigtig Hørsholmpige - og så har hun masser af ambitioner for holdet

Gritt Ryder var mellem 2009 og 2011 med til at sikre Hørsholm guld og sølv i Dameligaen, inden hun med kæmpe succes drog til USA. Hun spillede for Colorado State, i den bedste collegerække, hvor hun var med til at sikre to mesterskaber og blev årets spiller i ligaen i 2015.

Ryder er en af kun to danskere, der har opnået at blive årets spiller i deres collegerække. Ryder spillede i Hørsholm fra hun var otte år gammel, til hun tog til USA efter gymnasiet. Som ungdomsspiller var hun anfører for landsholdet tre år i træk og vandt to Danmarksmesterskaber med Hørsholm. Hun startede karrieren i USA i Alaska, hvor hun blev valgt til årets førsteårsspiller. Derefter gik turen til Nebraska et enkelt år, inden hun endte med to succesfulde år i Colorado, hvor hun begge år vandt mesterskabet.

Statistikker


Ivana Jovanovic

Serberen Ivana Jovanovic er igen at finde i Hørsholmtrøjen, når Dameligaen i basketball igen starter op til oktober. Den stærke 30-årige forward har forlænget kontrakten med yderligere to år indtil sommeren 2018.

Jovanovic har været en del af Hørsholm 79ers siden 2013 og hun er blevet en integreret del af fællesskabet i den nordsjællandske klub. På banen har hun været topscorer i to af sine tre sæsoner – og den sidste var hun en afgørende del af det hold, der i sommeren 2015 sikrede Hørsholm 79ers klubbens 8. danske mesterskab for damer.

Statistikker

Sponsor


Marie-Louise Blyme

Marie-Louise Blyme er lidt af en energibombe på banen og det smitter af på hendes holdkammerater, som tit bliver mere energiske når hun spiller. Hun er også meget engageret i klubben, og er et klubmenneske, der altid giver sig 110 %. Hun er både træner og spiller selv i klubben, så Hørsholm betyder meget for hende:

Hun har været lidt uheldig med skader de senere år. Det har været galt med både knæ og akillessene, men vi satser på at 2018-19 bliver skadesfri - for Blyme giver nemlig vanvittigt meget energi til 79ers Ladies, når hun er klar. Vi ses i Hørsholmhallen, Blyme!

Statistikker


Rebecca Sophie Dam


Head coach - Jesper Krone

Jesper Krone både Hørsholms Dameligatræner og Danmarks landstræner. Jesper Krone har et langt og flot CV i dansk og international basketball, og han hentes fra Amager, hvor han i foråret blev valgt som årets træner i Dameligaen.

Jesper Krone er ansat på en tre-årig aftale, og han skal på deltidsbasis være head coach for det traditionsrige damehold, der har syv mesterskaber på CV'et. Som assistenttræner får han en træner på fuld tid, der samtidig får ansvaret for klubbens udviklingshold i U19-rækken, så der trækkes en rød tråd mellem elite og udvikling.

 


Holdleder - Pierre Müller

 


Holdleder - Bent Pedersen

 


Behandler - Mark Strøm

 

TOP