Hjertesponsor

 

 

I foråret 2017 lavede vi en humoristisk kampagne, hvor vi bad om mere kapital. Vi fik eksempelvis en ny herretræner, som det ses ovenfor. I slutningen af 2017 var vi, efter god respons, i stand til at gå ud med følgende opfølgningsvideo:

 

Det betyder ikke, vi ikke længere søger hjertesponsorer. Det er dem, der har klubben nær hjertet, der driver os fremad.

VI VIL HELLERE SNAKKE
OM BASKET END OM PENGE.
MEN DER BLIVER IKKE
NOGET BASKET UDEN PENGE.

Det koster mange penge at drive Hørsholm 79ers. Det betyder kort og godt, at vi ikke kan drive den klub, der sætter byen på landkortet og som vi alle sammen kender, elsker og støtter, medmindre vi får penge i kassen.

For det kræver både trænere og spillere udefra, at være med i herre og dame ligaerne, selvom vi er en klub, der er bygget på egen avl af begge dele. Og det kræver at vi har hold i begge ligaerne, hvis vi vil kunne tiltrække gode trænere, der kan sikre at Hørsholm 79ers ungdom forbliver blandt landets bedste. Med andre ord går det udover klubbens ungdom, hvis vi skærer ned på liga-ambitionerne og det er ingen interesserede i.

Så kære læser, vi har brug for dig og dine penge. Hvad enten det er fordi du elsker klubben, elsker sporten eller kan se et forretningspotentiale i sponsorloungen og erhvervsnetværket. Og ikke mindst uanset hvilket beløb du kan stille med.

For alle penge er gode penge i kampen for at bevare den klub vi elsker og byen fortjener. Læs mere om at blive sponsor på 79ers.dk/partner eller tag en snak med Sales Manager Hans Kjærgaard hans@79ers.dk eller 27 79 45 00

Vil du vide mere?

Kontakt Sales Manager Hans Kjærgaard
hans@79ers.dk
Tlf.: 30991020

TOP