Helge Dalum Fonden

Hørsholm Basketball Klubs stifter og ildsjæl nr. 1, Helge Dalum, fyldte 15. november 2008 70 år, og der blev afholdt fødselsdagsreception i Hørsholmhallen på dagen.

Helge Dalum Fonden blev oprettet i anledning af 70 års dagen. Fondens formål er at yde udviklende støtte til Hørsholm Baskets frivillige ildsjæle, som yder en ekstraordinær indsats via deres engagement, ideer, initiativer m.m. til fordel for klubben.

STØTTEBIDRAG

Støttebidrag sker ved indbetaling til:

SYDBANK, Hørsholm afdeling
Regnr. 6824 - Konto 0001013934

Bestyrelsen i Helge Dalum Fonden vil løbende tage initiativer til fundraising til fordel for fonden.

VEDTÆGTER

Læs vedtægterne her.

FUNDRAISING TIL HELGE DALUM FONDEN

VINAUKTION + VINSMAGNING

14. januar 2009 afholdtes vinauktion/vinsmagning til fordel for Helge Dalum fonden. En af verdens mest kendte vine, Petrus Pomerol 1983 (anslået værdi 7-9000 kr) blev bortauktioneret.
Arrangementet fandt sted i Klublokalet (Hørsholmhallen) kl 20:30 efter 79ers damekampen.
Vinen var sponsoreret af Leisner Wine A/S, som vil forestå auktionen.

UDDELINGERNE FRA HELGE DALUM FONDEN

Første uddeling af 2x10.000 kr foregik ved klubfesten d. 13. Juni 2009, hvor to ildsjæle blev belønnet: Louise Bach Larsen og Peter Eugen Damm. Louise vil bruge pengene til en rejse til Californien, hvor hun skal være træner på en camp. Peter har videredoneret sin pris til Hørsholm Basket's trænerfond.

louise-bach peter-damm

• Formand: Helge Dalum
  • Den til enhver tid siddende formand i HBBK: pt. Anders Hageskov
  • Den til enhver tid siddende formand for 79ers: Niels Friis