79ers Damer 2016/17

79ers-ladies-2016-17-1000x600


Line Piechnik

Line Piechnik er Hørsholm 79ers-damernes kaptajn og er også aktiv spiller på landsholdet.

Statistikker

Sponsor

unik-optik


Emilie Bornemann


Amalie Langer

Amalie Langer er i år rykket op fra U19-damerne og ser især frem til at lære helt nye ting:

”Jeg ser frem til en rigtig god sæson med en masse nye ting. Jeg ser frem til udvikle mig som spiller, og forhåbentligt komme op og træne og spille kampe med damerne. Jeg ser også rigtig meget frem til at have Jesper som træner, som jeg tror kan lære os rigtig mange ting vi kan bruge i fremtiden.”

Statistikker


Emilie Bæk


Maria Forsman Pedersen


Josephine Tullin

”Jeg ser frem til en god sæson med nye ansigter såvel som gamle. Med en masse fede oplevelser i Hørsholm på og uden for banen. Mine forventninger til mig selv er at heppe og give positiv energi til mine holdkammerater indtil jeg selv kan spille igen. Jeg forventer af holdet at de giver alt hvad de kan.”

Den nye træner Jesper Krone, har en god fidus til Tullin da hun er alsidig, og det betyder utrolig meget i moderne basket, at man kan lidt af hvert og det har hun vidst at hun kan:

”Josephine har en god størrelse og kan dække flere positioner i forsvaret, og hun har et rigtig godt skud.”

Statistikker


Katrine Horneman Lassen

Katrine Horneman Lassen er en af de spillere, som kommer fra klubbens U19-damer:

”Jeg glæder mig meget til at komme i gang igen. Det er altid dejligt efter en lang ferie at få bolden i hænderne igen. Der kan man virkelig mærke at man har savnet sporten og det sociale sammenhold som der er i Hørsholm."

Statistikker


Kristine Emilie Risager Pedersen


Marie-Louise Blyme

Marie-Louise Blyme er lidt af en energibombe på banen og det smitter af på hendes holdkammerater, som tit bliver mere energiske når hun spiller. Hun er også meget engageret i klubben, og er et klubmenneske, der altid giver sig 110 %. Hun er både træner og spiller selv i klubben, så Hørsholm betyder meget for hende:

”Jeg er meget glad for at fortsætte i klubben! Jeg har stor respekt for det arbejde, som klubben har lavet de sidste par år. På dameholdet kan vi især mærke, at der er gjort store fremskridt i forhold til at få folk i hallen til kamp. Det er fantastisk at spille i en klub med så mange frivillige, som gider at bruge deres fritid på blandt andet kampafvikling, og det er i høj grad medvirkende til, at jeg både er træner og spiller i Hørsholm.”

Statistikker


Maryah Sydnor

Den 23-årige forward Maryah Sydnor er den nye profil for Hørsholm 79ers i Dameligaen i basketball. På forhånd ligner hun en af ligaens helt store profiler. Hun spillede på college hos Appalachian State Mountaineers, hvor hun har gjort det aldeles fremragende, og har et kort ophold i Finland bag sig.

Efter fire år på Appalatian State, var Maryah stærkt repræsenteret i rekordbøgerne. Hun har scoret tredje flest point for skolen nogensinde med 1821 og har taget femte flest rebounds med 849. Amerikaneren er også ekstremt dygtig til at komme på straffekast linjen, hvor hun scorede hele 432 point i hendes collegekarriere og hun ser også sig selv som en trussel på flere fronter:

”Mine styrker er min alsidighed. Jeg kan lide at skabe matchupproblemer for det andet hold. Jeg kan score i low post eller udefra med mit skud”.

Statistikker


Sandra Lind Þrastardóttir

Sandra Lind er 182 centimeter høj og og har spillet i den stærke islandske liga i fem år, for Keflavik, samtidig med hun har repræsenteret hjemlandet på først ungdomslandshold og siden damelandsholdet. På trods af sin unge alder kan hun bringe noget erfaring til Hørsholm, mener hun selv:

“Jeg har spillet i den islandske liga i fem år og har vundet både landspokalen og mesterskabsfinalerne, så jeg ved, hvad der skal til, for at vinde. Jeg håber, jeg kan bruge min erfaring hjemmefra til at hjælpe Hørsholm og give holdet ny inspiration.

Hørsholms træner, Jesper Krone, har gjort et stort stykke arbejde for at få Sandra Lind til Hørsholm, og den unge islænding fremhæver det, samt klublivet i Hørsholm, som grundene til at hun spiller i klubben:

“Jeg valgte Niners fordi det virkede som en rigtig god klub, og det endte det med at være”, siger Sandra Lind med et smil, “Samtidig virkede det som om, jeg ville passe godt ind på holdet, der kan bruge en spiller af min type. Jeg regner samtidig med, at jeg kan udvikle mig som spiller og blive bedre”.

Statistikker

Sponsor


Ivana Jovanovic

Serberen Ivana Jovanovic er igen at finde i Hørsholmtrøjen, når Dameligaen i basketball igen starter op til oktober. Den stærke 30-årige forward har forlænget kontrakten med yderligere to år indtil sommeren 2018.

Jovanovic har været en del af Hørsholm 79ers siden 2013 og hun er blevet en integreret del af fællesskabet i den nordsjællandske klub. På banen har hun været topscorer i to af sine tre sæsoner – og den sidste var hun en afgørende del af det hold, der i sommeren 2015 sikrede Hørsholm 79ers klubbens 8. danske mesterskab for damer.

Statistikker

Sponsor

Habro-Finansgruppen


Lena Svanholm

Lena er en spiller med kæmpe potentiale, som vi blandt andet så, da hun i sommer var topscorer for det danske U18-landshold. I år får hun nok en endnu større rolle for Niners end sidste år, hvor hun spillede 16 minutter pr. kamp i hendes første sæson i Dameligaen.

Statistikker


Malou Savanna

Malou Savanna er fra klubbens U19-damer og fortæller her:

”Jeg ser frem til endnu en god sæson med nye udfordringer og hård konkurrence. Udover det ser jeg også meget frem til den nye dametræner Jesper Krone, da jeg virkelig godt kan lide hans spillestil og måde at træne på, og jeg tror han vil være en kæmpe succes for klubben og dameholdet. I år har jeg høje forventninger til mig selv, og har som mål at komme op og træne med dameholdet og at komme på U18 landsholdet. Ellers ser jeg frem til en ny sæson med U19, hvor vi selvfølgelig går efter at vinde DM og pokaltitlen.”

Statistikker


Sara Forsman Pedersen

Sara Forsman Pedersen har i denne sæson holdt formen ved lige i 1. division, med Hørsholms veteranhold Høbas, men arbejde og studier tillader nu den talentfulde 21-årige guard at vende tilbage til Dameligaen.

Sara Forsman Pedersen er en aggressiv guard, der både kan score selv og finde medspillerne med afleveringer. I sidste sæson spillede hun 20 minutter pr. kamp for Hørsholm og scorede seks point, men det var især i slutspillet, hun var effektiv. Her blev det til 31 minutter pr. kamp og scoringsgennemsnittet steg til 10 point.

Statistikker


Head coach - Jesper Krone

Hørsholm 79ers præsenterer Jesper Krone som klubbens nye Dameligatræner. Jesper Krone har et langt og flot CV i dansk og international basketball, og han hentes fra Amager, hvor han i foråret blev valgt som årets træner i Dameligaen.

Jesper Krone er ansat på en tre-årig aftale, og han skal på deltidsbasis være head coach for det traditionsrige damehold, der har syv mesterskaber på CV'et. Som assistenttræner får han en træner på fuld tid, der samtidig får ansvaret for klubbens udviklingshold i U19-rækken, så der trækkes en rød tråd mellem elite og udvikling.

 


Assistant coach - Dani Martin Rodriguez

Spanske Dani Martin blev ansat i Hørsholm 79ers Basketball for et år siden som træner for nogle ungdomshold på pigesiden. I år får han en ny rolle som assistenttræner for vores hold i Dameligaen.

 


Holdleder - Pierre Müller

 


Holdleder - Bent Pedersen

 

TOP